Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazykové cvičení 2 (KAA / JC02)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / JC02 - Jazykové cvičení 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Sjednotit a rozšířit aktivní jazykové dovednosti poslechu a mluvení. V oblasti komunikativních dovedností by se měly posílit schopnosti studentů diskutovat na různá témata a prezentovat zvolené téma s použitím audiovizuálních prostředků. V oblasti poslechu by měli studenti dosáhnout úrovně B2. Test poslechových dovedností bude v rámci zkoušky JCB2.

Získané způsobilosti

Prezentační dovednosti, obsah a struktura prezentace. Studenti si prakticky procvičí jak efektivně prezentovat. Studenti si zlepší prezentační dovednosti, naučí se různé strategie a techniky, naučí se efektivně organizovat a plánovat prezentace.

Literatura

Groussendorf, Marion. English for Presentations. Oxford: OUP, 2007. MacAndrew, Richard, and Ron Martinez. Instant Discussions. London: Heinle, 2003. Engleberg, Isa N., and John A. Daly. Presentations in Everyday Life. Boston: Houghton, 2003. Comfort, Jeremy. Effective Presentations. Oxford: OUP, 2001. Emden, J. Presentation Skills for Students. MacMillan, 2004. Weissman, Jerry. Presentations in Action. Upper Saddler River: FT, 2011.

Požadavky

80% prezence, aktivní účast v hodinách, plnění zadaných úkolů, průběžné hodnocení ústního projevu + prezentace.

Garant

Mgr. Martina Kepková

Vyučující

Mgr. Vladimíra FonfárováMgr. Pavel GončarovPhDr. Sabina PazderováPhDr. Libor Práger, Ph.D.Mgr. Helena Tylšarová