Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazykové cvičení 4 (KAA / JC04)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / JC04 - Jazykové cvičení 4, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Rozšířit rozsah znalostí studentů v oblasti praktické angličtiny na úroveň C1. Důraz je kladen na využití všech jazykových dovedností, gramatiky a slovní zásoby v oblasti komunikace. V oblasti slovní zásoby půjde především o anglické idiomy, frázová slovesa či synonyma. Lekce 5 - 8, doplňkový materiál na webové stránce www.moodle.anglistika.upol.cz1. Lekce 5 ? Health Matters2. Lekce 6 ? Would you believe it?3. Lekce 7 ? Traces of the Past4. Lekce 8 ? The Big Issues

Získané způsobilosti

Vývoj a procvičení pěti klíčových jazykových kompetencí, tj. čtení, poslech, slovní zásoba, mluvení a gramatika, psaní. Efektivně připravit studenty na zkoušku na úrovni C1 jazykového rámce pro jazyky. Studenti si prohloubí svoji znalost anglického jazyka na pokročilé úrovni a tuto úroveň ovládají s jistotou.

Literatura

Davies, Paul A., et al. CAE Result: Student s Book. Oxford: OUP, 2008. Davies, Paul A., et al. CAE Result: Workbook Resource Pack. Oxford: OUP, 2008. Carter, Ronald, and Michael McCarthy. Cambridge Grammar of English. Cambridge: Cambridge UP, 2006. Certificate in Advanced English: Examination Papers. Cambridge: Cambridge UP, 2008. Hornby, A.S. Oxford Advanced Learner s Dictionary of Current English. Oxford: OUP, 2010.

Požadavky

80% prezence, aktivní účast v hodinách, plnění zadaných úkolů, průběžné hodnocení ústního a písemného projevu a poslechu. Písemný zápočtový test z probrané látky a čtecích dovedností na 70%.

Garant

Mgr. Martina Kepková

Vyučující

Mgr. Lenka AdamíkováMgr. Michaela ČakányováMgr. Kateřina HegerováMgr. Martina KepkováMgr. Ondřej MolnárMgr. Eva NovákováPhDr. Sabina PazderováMgr. Helena Tylšarová