Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Linguistic Analysis 2 (KAA / LIA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / LIA2 - Linguistic Analysis 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zkouška z jedné z následujících disciplín:SNT2: Anglická syntax (2)AF10: Výslovností varianty angličtinyHANG: Historický vývoj angličtiny9 témat ke zkoušce (obecné okruhy - témata) jsou součástí popisu daného kurzu. Vyučující s nimi seznámí studenty v průběhu semináře.Předepsaná studijní literatura je specifikována v rámci jednotlivých seminářů (SNT2, AF10, HANG).Standardní formou je 60-ti minutový písemný test s minimálním požadavkem splnění 60%. Zkouška však může být ústní anebo písemná podle individualizovaného rozhodnutí vyučujícího.

Získané způsobilosti

Absolventi prokázali znalost dané problematiky a schopnost samostatné přípravy (studium odborného textu). Při písemném testu prokázali schopnost stručné explicitní argumentace a demonstrace svých znalostí písemnou formou.

Požadavky

Zkouška je povinná pro studenty prezenčního studia Anglická filologie (navazující Mgr.). Konkrétním zkoušejícícm je vyučující příslušného semináře (který vypisuje termíny ke zkoušce).

Garant

doc. PhDr. Ludmila Veselovská, Ph.D.