Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diploma Seminar 1 (KAA / MAD1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / MAD1 - Diploma Seminar 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Konkretizace tematu, metodika zpracování dat a jejich rozboru, užití moderních informačních zdrojů a technologie. Presentation of the layout of the thesis including bibliography.

Získané způsobilosti

Osvojit si zásady přípravy, psaní a prezentace akademické práce.

Literatura

Quirk, R., Greenbaum, S., Leech, G. & Svartvik, J. A Student´s Grammar of the English language. Longman, 1991. Huddleston, Rodney and Pullum, Geoffrey K. A Students Introduction to English Grammar. Cambridge, 2005. Quirk, R., Greenbaum, S., Leech, G. & Svartvik, J. A Comprehensive Grammar of the English Language. London, 2004. Dušková, Libuše . Mluvnice současné angličtiny na pozadí češtiny. Praha, 1994. Huddleston, Rodney and Pullum, Geoffrey K. The Cambridge Grammar of the English Language. Cambridge, 2002. Joseph Gibaldi. MLA Handbook for Writers and Research Papers. New York, 2003. ISBN 0-87352-986-3.Crystal, David. The Cambridge Encyclopedia of Language. Cambridge University Press. Cambridge, 1987. ECO, Umberto. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc, 1997. ISBN 80-7198-173-7.ČMEJRKOVÁ, S., DANEŠ, F., SVĚTLÁ, J. Jak psát diplomovou práci. Praha: ČZU, 1996. 32 s. ISBN 80-2130494-4.

Požadavky

Presence na společné výuce, samostatná práce na vlastním tématu, předložení závěrečného sylabu. HARMONOGRAM OBHAJOB DPStudent musí kontaktovat svého vedoucího nejpozději dva semestry před plánovanou obhajobou a domluvit se na přesném harmonogramu. Před odevzdáním práce musí proběhnout minimálně tři konzultace, další konzultace jsou na vzájemné dohodě s vedoucím. Spolupráce s vedoucím je hodnocenou položkou v posudku DP.Student musí odevzdat první verzi minimálně dva měsíce před zavěšením práce do STAGu a finální verzi odevzdává vedoucímu minimálně 14 dní před zavěšením práce do STAGu.Srpnový termín odevzdání DP je možný pouze se souhlasem vedoucího a oponenta, přičemž student musí o tento souhlas požádat nejpozději 14 dní před červnovým termínem odevzdání DP (viz aktuální harmonogram akademického roku).

Garant

Mgr. Šárka Šimáčková, Ph.D.