Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář překladatelský 3 (KAA / MAP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / MAP2 - Diplomový seminář překladatelský 3, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Individuální práce na zvoleném tématu. Frekvence konzultací se stanoví po dohodě s vedoucím práce a měla by být minimálně 1x za měsíc. Na konci období předloží student diplomovou práci v podobě, která již umožňuje předběžní hodnocení její kvality z hlediska obsahu i formy.

Získané způsobilosti

Osvojit si zásady přípravy, psaní a prezentace akademické práce.

Literatura

Joseph Gibaldi. MLA Handbook for Writers and Research Papers. New York, 2003. ISBN 0-87352-986-3.Citování dokumentů podle Chicago Style . Citování dokumentů podle normy MLA . ECO, Umberto. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc, 1997. ISBN 80-7198-173-7.ČMEJRKOVÁ, S., DANEŠ, F., SVĚTLÁ, J. Jak psát diplomovou práci. Praha: ČZU, 1996. 32 s. ISBN 80-2130494-4.KATUŠČÁK, KATUŠČÁK, Dušan ? DROBÍKOVÁ, Barbora ? PAPÍK, Richard. Jak psát závěrečné a kvalifikační práce. Nitra, 2008. KUBÁTOVÁ, Helena ? ŠIMEK, Dušan . Od abstraktu do závěrečné práce. Olomouc, 2007. Portál zaměřený na citování dokumentů dle normy ČSN ISO 690 a ČSN ISO 690-2 .

Požadavky

Plnění předem dohodnutého harmonogramu prací a schůzek.

Garant

Mgr. Jitka Zehnalová, Dr.