Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Znalostní pracovník - seminář (KAE / KWS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / KWS - Znalostní pracovník - seminář, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Pracovně-právní vztahy ? diskuse o zkušenostech jednotlivých studentů, výběr budoucého působení zaměstnanec vs. živnostník (externí lektor)2. Ochrana duševního vlastnictví ? diskusie o porušování práv (externí lektor)3. Stanovení cenové struktury své práce a vybraných služeb/produktu (externí lektor)4. Metoda GTD v praxi ? nastavení osobní struktury time-managementu (externí lektor)5. Příprava své osobní prezentace (externí lektor)6. Další vzdělávání, záverečná diskuze, evaluace

Získané způsobilosti

Absolvent předmětu Znalostní pracovník získá přehled v problematice pracovně-právních vztahů, ochrany duševního vlastnictví, cenotvorby a dalších oblastí potřebných pro budoucí uplatnění jako znalostní pracovník.

Literatura

Ferris, T. Čtyřhodinový pracovní týden v praxi. Jan Melvil Publishing 2010. www. http://prace.rovnou.cz/. www. http://www.mitvsehotovo.cz/.

Požadavky

Účast na výuce s maximálně 1 absencí.Aktivní zapojení do diskuse na jednotlivých seminářích

Garant

Ing. Jiří Herinek