Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Soft Skills - předn. cyklus odborníků 2 (KAE / PCVS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / PCVS2 - Soft Skills - předn. cyklus odborníků 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Sebevědomí. Sebeprezentace. Empatie. Konstruktivní kritika. Teambuilding.

Získané způsobilosti

Rozvoj tzv. měkkých dovedností, soft skills, zejména sebevědomí, sebeprezentace, empatie, přijímání kritiky, týmové disciplíny.Kurz je realizován v rámci projektu Inovace výuky ekonomických disciplín na Univerzitě Palackého a její propojení s praxí, CZ.1.07/2.2.00/28.0027, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Literatura

Kupka, I. K sebedůvěře krok za krokem. Grada2006. Peters-Kühlinger, G., Friedel, J. Komunikační a jiné měkké dovednosti. Grada 2008. Hierhold, E. Rétorika a prezentace, Jak s jistotou prezentovat a působivě přednášet. Praha, Grada, 2005. Adamczyk, G., Bruno, T. Řeč těla. Jak neverbálně působit na druhé a rozumět řeči těla. Grada 2005. DeVito, J.A. Základy mezilidské komunikace. Grada 2001.

Požadavky

Kurz je ukončen zápočtem.

Garant

doc. Ing. Jaroslava Kubátová, Ph.D.