Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Přednáškový cyklus odborníků ve vědě 1 (KAE / PCVV1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / PCVV1 - Přednáškový cyklus odborníků ve vědě 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Aktuální témata z ekonomiky, obecného managementu, marketingu, řízení lidských zdrojů, řízení znalostí a dalších oblastí aplikované ekonomie.Termín Odborník: Téma18.9. Doc. Mgr. Roman Jašek, Ph.D.: ICT bezpečnost2.10. Ing. Jan Bartoška, Ph.D.: Lidský činitel v projektovém řízení a slabá místa projektů16.10. Prof. Bandara Wanninayake, Srí Lanka: Local Brands Support30.10. Ing. Jiří Fiedler, Ph.D., ing. Jana Horáková: Význam komunikace pro práci manažera13.11. Ing. Martin Seidler: Six Sigma ? metoda trvalého zlepšování procesů27.11. Ing. Václav Švec, Ph.D.: Analytické myšlení ve strategickém řízení ? příklad analýzy zájmových skupin.11.12. Doc. Ing. Ludmila Mládková, Ph.D.: Řízení znalostních pracovníků.

Získané způsobilosti

Student pozná aktuální trendy vybraných oblastí aplikované ekonomie.Student porozumí vzájemným vazbám a vlivům aktuálních trendů v aplikované ekonomii.Kurz je realizován v rámci projektu Inovace výuky ekonomických disciplín na Univerzitě Palackého a její propojení s praxí, CZ.1.07/2.2.00/28.0027, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Literatura

www. http://managementmania.com/. www. http://www.businessinfo.cz/. www. http://www.cnb.cz/. www. http://ekonom.ihned.cz/. www. http://www.gartner.com/.

Požadavky

Přítomnost ve výuce 80%. Zpracování závěrečné studie o přednesených trendech. Zápočtová diskuse.

Garant

doc. Ing. Jaroslava Kubátová, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Jaroslava Kubátová, Ph.D.