Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ekonomická praxe krátkodobá (KAE / PX1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / PX1 - Ekonomická praxe krátkodobá, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Konkrétní obsah práce bude stanoven domluvou se zaměstnavatelem před začátkem praxe. Musí jít o práci v oboru studia studenta a za praxi nelze považovat manuální práce.

Získané způsobilosti

Řízené praxe mohou vyústit v řešení bakalářských a diplomových prací podle zadání firmy a absolvent získává příležitost stát se zaměstnancem firmy, v níž konal praxi.Kurz je realizován v rámci projektu Inovace výuky ekonomických disciplín na Univerzitě Palackého a její propojení s praxí, CZ.1.07/2.2.00/28.0027, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Literatura

Schein, E. Career Dynamics: Matching Individual and Organizational Needs. Addison-Wesley, 1978. Krainer, S. Kompendium managementu - 50 knih, které změnily management. Computer Press, 1998. BĚLOHLÁVEK, F. Organizační chování. Rubico Olomouc, 1996. ISBN 80-85839-09-1.Bělohlávek, F. Osobní kariéra. Praha, 1993. Plamínek, J. Sebeřízení - Praktický atlas managementu cílů, času a stesu. Grada Publishing Praha, 2004.

Požadavky

Kurz je zakončen zápočtem. Student vyplní několik formulářů, umístěných na adrese: http://www.ff.upol.cz/menu/struktura-ff/katedry/katedra-aplikovane-ekonomie/praxe/

Garant

Mgr. Pavla Slavíčková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Pavla Slavíčková, Ph.D.