Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Quality Mangement (KAE / QM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / QM - Quality Mangement, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kvalita a její význam pro společnost a zákazníkaMotivace ke zvyšování kvalityTerminologie z oblasti řízení kvality (s ohledem na rozrůzněnost)Proces řízení kvality jako systém, jeho prvkyKoncepty řízení kvalityTQM, Business ExcelenceISO Norms Family

Získané způsobilosti

Student chápe význam kvality. Zná systémů řízení kvality (QMS) metody dosažení Business Excelence. Orientuje se v příslušných normách.Kurz je realizován v rámci projektu Inovace výuky ekonomických disciplín na Univerzitě Palackého a její propojení s praxí, CZ.1.07/2.2.00/28.0027, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Literatura

Evans, J.R., Lindsay, W. M. The Management and Control of Quality.Thomson, 2008. Kemp, S. Quality Management Demystified. McGraw Hill, 2006. 1. International Standardization Organization (ISO): . Selection and use of the ISO 9000 family of standards.

Požadavky

Kreativita, zájem, spolupráce, zodpovědnost.Včasné vypracování projektu ve dvou krocích: 1. formulace a příprava projektu, 2. řešení a obhajba projektu.

Garant

prof. Günter Hertel, Dr.

Vyučující

prof. Günter Hertel, Dr.