Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jak se stát úspěšným zaměstnancem? (KAE / UZP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / UZP - Jak se stát úspěšným zaměstnancem?, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Přehled personálních procesů v organizaci2. Získávání zaměstnanců3. Výběr zaměstnanců4. Adaptace zaměstnanců5. Komunikační strategie, asertivita a networking6. Psychohygiena a zvládání stresu7. Orientace na trhu práce v ČR8. Problematika diskriminace9. Legislativa spojená se zaměstnaneckým poměrem10. Hodnocení pracovníků a pracovní výkon11. Týmová práce - práce v týmu12. Projektový management - jako forma řízení13. Firemní kultura14. Plánování osobního rozvoje, vzdělávání a kariérový plán pracovníka

Získané způsobilosti

a) vhodně připravit podkladové materiály pro žádost o zaměstnání (CV a motivační dopis)b) efektivní zvládnutí výběrového pohovoru c) efektivně se orientovat na trhu práce ČRd) vysoký sebemonitoringe) asertivní komunikace

Literatura

Siegel, Z. (2007). Jak hledat a najít zaměstnání. Praha: Grada. Koubek, J. (2007). Personální práce v malých a středních firmách. Praha: Grada. Evangelu, J. E. (2009). Diagnostické metody v personalistice. Praha: Grada. Mikuláštík, M. (2003). Komunikační dovednosti v praxi. Praha: Grada. Ros, J. (2007). Přijímací pohovor. Praha: Grada. Hodgson, S. (2007). Psychologické a jiné výběrové testy. Praha: Grada. Matějka, M., Vidlař, P. (2007). Vše o přijímacím pohovoru. Praha: Grada. Buchtová, B. (2006). Rétorika. Praha: Grada. Plamínek, J. (2009). Týmová spolupráce a hodnocení lidí. Praha: Grada. Bureš, I., Lopuchovská, V. A. (2007). 10 zlatých pravidel překonávání nejčastějších komunikačních bariér. Praha: Management Press. Müller-Thurau, C. P. (2011). 101 nejčastějších otázek a nejlepších odpovědí u přijímacího pohovoru. Praha: Grada.

Požadavky

80% docházka na přednášky a semináře- úspěšné složení kolokviální ústní zkoušky na zadané téma sylabu- aktivní zapojení do praktického nácviku/získání dovednosti v rámci semináře (minimálně 1 zapojení)

Garant

PhDr. Matúš Šucha, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Matúš Šucha, Ph.D.