Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Workshop zahraničního ak. pracovníka 1 (KAE / WZA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / WZA - Workshop zahraničního ak. pracovníka 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V rámci projektu UPlift - Rozšíření a systematizace výuky ve světových jazycích na FF UP, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0033, proběhla v LS semestru 2012/13 workshop pana Prof.Univ.Dr. Serghei MARGULESCU z Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti v na téma BUSINESS STRATEGIES OF TRANSNATIONAL COMPANIES IN THE CONTEXT OF THE FUNCTIONAL SPECIALIZATION.Workshop se uskuteční 9. dubna 2013 od 9 do 12 hod. v učebně KAE 1.25.Vyučující: Prof.Univ.Dr. Serghei MARGULESCU, Universitatea Nicolae Titulescu din BucurestiTéma: BUSINESS STRATEGIES OF TRANSNATIONAL COMPANIES IN THE CONTEXT OF THE FUNCTIONAL SPECIALIZATION1. Updating the content of economic globalization and its implications on company strategies2. Strategies of reorganization of companies on the basis of the arbitrage of ?functions? of the global value chain of the ?product?2.1. Strategies of the outsourcers of ?functions?2.2. Strategies of the integrators of ?functions?3. Strategies of relocation of companies on the basis of the arbitrage of ?functions? of the global value chain of the ?product?Nezbytnou podmínkou pro absolvování je současné zapsání kurzu KAE/WZB.Studijni materiály naleznete na: https://courseware.upol.cz/wps/portal/place_courseware/KAE/WZA

Získané způsobilosti

Schopnost vést konstruktivní diskuzi, jednat s potenciálními zaměstnavateli, prověřit si rozsah svých znalostí a dovedností v oboru a odhalit případné nedostatky, na kterých je nutné dále pracovat.

Požadavky

aktivní přístup, schopnost diskuze

Garant

doc. Ing. Jaroslava Kubátová, Ph.D.