Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zaměstnavatel - přednáška (KAE / ZAP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / ZAP - Zaměstnavatel - přednáška, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Výhody a nevýhody zaměstnávání druhých. Proč podnikat a nepodnikat.- Jak vybírám zaměstnance, kde je hledám a jak je motivuji.- ?Vítáme Vás" nestačí. Nástup nového zaměstnance a firemní procesy.- Jak to nedělat, aneb zaměstnávání lidí z pohledu Inspektorátu práce.- Sociální podnikání.- Rady do života úspěšného podnikatele.

Získané způsobilosti

Účastníci tohoto kurzu získají praktické znalosti a dovednosti pro start svého podnikání, výběr, nástup, udržení a propuštění zaměstnanců a základní informace o dalších oblastech důležitých pro fungování firmy. Nedílnou součástí kurzu je možnost setkání se s úspěšnými podnikateli a dalšími zajímavými osobnostmi z oblasti zaměstnávání.

Literatura

www. http://www.businessinfo.cz/. www. http://www.komora.cz/pomahame-vasemu-podnikani/informacni-mista-pro-podnikatele-1/prirucka-pro-podnikani/prirucka-pro-podnikani-v-roce-2010.aspx. F. Hroník. Jak se nespálit podruhé: strategie a praxe výběrového řízení. MotivPress 2007. J. Stránský. Pracovně právní rukověť personalisty: podle právního stavu ke dni 1. ledna 2011. RESK 2011. Příručka pro podnikání v roce 2010. Příručka pro podnikání v roce 2010. J. Srpová, V. Řehoř a kolektiv. Základy podnikání. Grada 2011. Zákoník práce. (v aktuálním znění). Zákoník práce. (v aktuálním znění).

Požadavky

Účast 75%,zapojení do diskusí a aktivita.

Garant

Dr. Ing. Petr Kubečka

Vyučující

Mgr. Jakub HadamIng. Jiří HerinekDr. Ing. Petr Kubečka