Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Znalosti pro tržní praxi - zpracování (KAE / ZTPB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / ZTPB - Znalosti pro tržní praxi - zpracování, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cílem předmětu je umožnit studentům získání aktuálního přehledu o vývoji ekonomických a manažerských disciplín tím, že se účastní jako posluchač mezinárodní vědecké konference.Student navíc získá zkušenost se zpracováním abstraktu příspěvku a návazně příspěvku.Student následně příspěvek na konferenci také prezentuje.Student získá kredity za tento předmět v případě, že příspěvek zpracuje, a příspěvek je vybrán k prezentaci na konferenci, avšak není schválen k publikaci ve sborníku (v opačném případě získává více kreditů za předmět Znalosti pro tržní praxi - publikace příspěvku)

Získané způsobilosti

Přehled o aktuálních tématech znalostní ekonomiky. Zkušenost s tvorbou konferenčního příspěvku.

Literatura

Kubátová, J. (ed.). Sborníky z předešlých ročníků konference na http://www.ff.upol.cz/menu/struktura-ff/katedry/katedra-aplikovane-ekonomie/konference-kae/. Geršlová Jana. Vádemékum vědecké a odborné práce. Šenov, 2009. kol. Akademická příručka. Praha, 2006. Holoušová, D. - Krobotová, M. Diplomové a závěrečné práce. Olomouc, 2008. Šanderová Jadwiga. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách. Praha, 2005. Hörner Gerhard. Rychlé čtení. Čtěte rychle a efiktivně. Brno, 2007. Spousta Vladimír. Vádemékum autora odborné a vědecké práce humanitního a sociálního zaměření. Brno, 2009.

Požadavky

Pro splnění kurzu student:- se registruje jako aktivní účastník konference s příspěvkem na stránkách konference:http://knowledgeconference.upol.cz/, a to dle aktuálních termínů uvedených na webu (účast pro studenty UP je bezplatná)- se zapíše do předmětu ZTPB ve STAGu - nahraje do konferenčního systému (na www.knowledgeconference.upol.cz) řádně zpracovaný abstrakt příspěvku, a to dle aktuálních termínů uvedených na webu- tento abstrak mu bude vědeckým výborem akceptován (informace mailem na adresu uvedenou při registraci)- vystoupí na konferenci s příspěvkem v sekci dané aktuální programemPro omluvy z případné neúčasti platí standardní ustanovení SZŘ.V případě, že si student zapíše předmět poté, co konference Znalosti pro tržní praxi na KAE FF UP již v daném roce proběhla, může pro splnění doložit aktivní účast (vystoupení s příspěvkem) na libovolné mezinárodní vědecké konferenci pro ekonomy v ČR nebo zahraničí (vydává organizátor akce).

Garant

Mgr. Pavla Slavíčková, Ph.D.