Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Znalosti pro tržní praxi - publikace (KAE / ZTPD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / ZTPD - Znalosti pro tržní praxi - publikace, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cílem předmětu je umožnit studentům získání aktuálního přehledu o vývoji ekonomických a manažerských disciplín tím, že se účastní jako posluchač mezinárodní vědecké konference.Student navíc získá zkušenost se zpracováním abstraktu příspěvku a návazně příspěvku.Student následně příspěvek na konferenci také prezentuje.Student získá kredity za tento předmět v případě, že příspěvek zpracuje, a příspěvek je vybrán k prezentaci na konferenci, a zároveň je schválen k publikaci ve sborníku.

Získané způsobilosti

Získání přehledu o aktuálních tématech znalostní ekonomiky. Tvorba a publikace vlastního příspěvku. Tvorba prezentace, přednesení příspěvku.Kurz je realizován v rámci projektu Inovace výuky ekonomických disciplín na Univerzitě Palackého a její propojení s praxí, CZ.1.07/2.2.00/28.0027, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Kurz je realizován v rámci projektu Inovace výuky ekonomických disciplín na Univerzitě Palackého a její propojení s praxí, CZ.1.07/2.2.00/28.0027, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Požadavky

Student zná podrobně informace a termíny z webové stránky konference http://knowledgeconference.upol.cz/ a samostatně se jimi řídíStudent přihlásí na konferenci abstrakt příspěvku a je-li abstrakt schválen, zpracuje příspěvek, který následně na konferenci prezentujeStudent zpracuje příspěvek do sborníku na takové úrovni, že je přijat k publikaciStudent se účastní celého jednání konferenceV případě, že si student zapíše předmět poté, co konference Znalosti pro tržní praxi na KAE FF UP již v daném roce proběhla, může pro splnění doložit splnění požadavků na libovolné mezinárodní vědecké konferenci pro ekonomy v ČR nebo zahraničí (vydává organizátor akce).

Garant

doc. Ing. Jaroslava Kubátová, Ph.D.