Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina v DSP - aktivní účast na konf (KAL / 93AAK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / 93AAK - Angličtina v DSP - aktivní účast na konf, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Aktivní účast na odborné doktorandské konferenci v jazyce anglickém. Konference není určena pouze doktorandům, kteří budou skládat zkoušku z anglického jazyka v rámci DSP, ale všem doktorandům FF UP.Při případném větším počtu uchazečů (více než 12) bude z kapacitních a časových důvodů vybráno 12 nejlepších příspěvků, které budou v den konference odprezentovány.Konference se bude konat ve čtvrtek 4. února 2016.Nejpozději do 31.12.2015 je nutno zaslat krátkou anotaci příspěvku na adresu: jakub.hamza@upol.cz.

Získané způsobilosti

Schopnost připravit si odborný příspěvek a přednést jej na odborné konferenci v jazyce anglickém.Schopnost diskutovat v anglickém jazyce k problematice přednesené prezentace.

Požadavky

Student je povinen přednést na konferenci svůj příspěvek v cílovém jazyce v rozsahu max. 15-20 minut. Student se rovněž musí zúčastnit diskuze k ostatním prezentacím.

Garant

Mgr. Jakub Hamza