Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Akademická angličtina pro DSP (KAL / 93AE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / 93AE - Akademická angličtina pro DSP, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Během kurzu budou studenti procvičovat ústní prezentaci svých doktorských projektů a vybraných textů v angličtině souvsejících s jejich oborem, psaní odborných textů v angličtině (se zaměřením na odkazy na prezentované anglické texty související s jejich oborem), studenti budou trénovat diskuze a rověněž budou pracovat na gramatice, které je pro tyto úkoly nutná. Budou schopni samostatně psát texty, porozumět pokročilejším textůmv AJ a používat anglický jazyk v dalším studiu.Kurz je rozdělen do šesti workshopů. Během nich se od studentů očekává, že vypracují domácí úkoly i další úkoly, které jim zadá vyučující.V zimním semestru se workshopy konají:2.října16.října30.října13.listopadu27.listopadu11.prosinceRozpis může být změněn.

Získané způsobilosti

Jazykové dovednosti spojené s akademickou angličtinou: gramatika, mluvení, čtení s porozuměním, psaní, poslech.

Literatura

McCarthy, M., & O Dell, F. (2008). Academic vocabulary in use: 50 units of academic vocabulary reference and practice : self-study and classroom use. Cambridge: Cambridge University Press. Ilona Leki. Academic Writing. Murphy, R. (2012). English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate learners of English : with answers. Cambridge: Cambridge University Press. R. Murphy. Essential Grammar in Use. Cambridge, 2007. George Orwell. Politics and the English language.

Požadavky

- Splnění všech povinných úkolů v daném časovém období- Absence max 1x90 min- Aktivní účast- Čtení povinné literatury

Garant

MgA. Markus Johan Öbrink, M.A.