Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina v DSP - příprava ke zkoušce (KAL / 93NPZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / 93NPZ - Němčina v DSP - příprava ke zkoušce, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem předmětu je poskytnout doktorandům FF UP, kteří budou skládat zkoušku z německého jazyka v rámci DSP, konzultaci k otázkám týkajících se přípravy ke zkoušce z německého jazyka, např. k průběhu zkoušky, k přípravě písemných podkladů, k vyhledávání relevantních informačních zdrojů v cílovém jazyce, ke gramatickým jevům typickým pro německý odborný text a k vybranému odbornému německy psanému textu.

Získané způsobilosti

Schopnost vykonat zkoušku z jazyka německého jazyka v DSP ve stanovené struktuře, předepsaném rozsahu a požadované úrovni (B2).Absolvováním tohoto předmětu je možno splnit povinný zápočet před zkouškou KAL/91AND.

Požadavky

Student je povinen se na předmět předem připravit - doporučujeme, aby si student připravil konkrétní dotazy. Termín konzultace domlouvá individuálně s vyučujícím.

Garant

PhDr. Jiří Nový, Ph.D.