Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza anglického diskurzu 1 (KAL / AAD1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / AAD1 - Analýza anglického diskurzu 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Discourse and communicationMaking successful presentationsStarting a working relationshipWriting formal lettersVerbs of communicationTelephone English I+IIOffering, accepting and decliningWriting essaysActive listeningV rámci projektu UPlift - Rozšíření a systematizace výuky ve světových jazycích na FF UP, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0033, proběhla v ZS semetru 2012/13 přednáška pana Ricka Kostera z The Presentation Group v Nizozemí na téma The Art of Presentation.Výukové materiály jsou k dispozici na: https://courseware.upol.cz/wps/portal/place_courseware/kal/aad1

Získané způsobilosti

Studenti si rozšíří a zdokonalí svou znalost anglického jazyka především v oblasti obchodní angličtiny. Naučí se připravit si prezentaci v angličtině a předvést ji.Absolvováním dvousemestrového kurzu a složením zkoušky se studenti dostávají na úroveň C1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

Murphy, Raymond. English Grammar in Use. Harding, Keith and Wallwork, Adrian. International Express, Upper Intermediate Student´s Book . Odborné texty a odborná slovní zásoba. Yule, George. Oxford Practice Grammar Advanced.

Požadavky

Docházka do výuky - max. 2 absence. Nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině.Aktivní účast ve výuceVypracování domácích úkolů popř. prací k zápočtu a prezentaceÚspěšné složení zápočtu. Student musí využít stanovených řádných i opravných termínů. Jiné vypsány nebudou.Všechny náležitosti k zápočtu (včetně písemných prací) student splní nejpozději do konce zkouškového období daného semestru.

Garant

Mgr. Terezie Lípová

Vyučující

Mgr. Terezie Lípová