Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza anglického diskurzu - zkouška (KAL / AADZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / AADZ - Analýza anglického diskurzu - zkouška, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zkouška proběhne formou pohovoru o látce probírané na semináři. tj.:Discourse and communicationMaking successful presentationsStarting a working relationshipWriting formal lettersVerbs of communicationTelephone English I+IIOffering, accepting and decliningWriting essaysActive listeningPresenting key informationA phone conferenceWriting a reportChairing a meetingMaking arrangementsBuilding a relationshipClarifyingWriting a competition entryGiving and reacting to bad newsInvitationsNote takingWrapping up and reviewing a projectSoučástí zkoušky bude analýza vybraných textů.

Získané způsobilosti

Studenti si osvojí látku probíranou v seminářích AAD1 a AAD2 tj. Student si rozšíří a zdokonalí svou znalost anglického jazyka. Naučí se připravit si prezentaci v angličtině a předvést ji. Studenti si rozšíří znalost obchodní angličtiny, naučí se telefonovat a psát obchodní dopisy v angličtině.Absolvováním dvousemestrového kurzu a složením zkoušky se studenti dostávají na úroveň C1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

Murphy, Raymond. English Grammar in Use. Harding, Keith and Wallwork, Adrian. International Express, Upper Intermediate Student´s Book . Yule, George. Oxford Practice Grammar Advanced.

Požadavky

Podmínkou je předchozí úspěšné ukončení obou semestrů kurzu.Student si na začátku semestru zapíše zkoušku do STAGu jako samostatný předmět AADZ.Zkouška proběhne ústní formou, pohovor se bude týkat látky probrané v rámci seminářů AAD1 a AAD2.

Garant

Mgr. Terezie Lípová

Vyučující

Mgr. Terezie Lípová