Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Akademická angličtina mírně pokročilí 1 (KAL / AAM1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / AAM1 - Akademická angličtina mírně pokročilí 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Učebnice Oxford EAP (Pre-Intermediate) - lekce 1A-3BGramatika: Murphy: vybrané lekce z učebniceDalší aktivity zadané vyučujícím (writing, prezentace apod.)

Získané způsobilosti

Student si rozšíří znalosti na úrovni akademické angličtiny, tak že bude schopen číst a interpretovat texty s odbornou slovní zásobou, porozumět mluveným odborným příspěvkům a napsat krátké články odborného rázu. Bude se umět vyjadřovat k daným problematikám v cizím jazyce a zlepší si znalosti různých gramatických jevů.Po absolvování celého kurzu by měl dosáhnout úrovně B1.

Literatura

Dummett, Paul; Hird, John. Oxford EAP, A course in English for Academic Purposes (Pre-Intermediate) (Oxford, 2015). Murphy, Raymond. English Grammar in Use (Third Edition) (Cambridge, 2004). Murphy, Raymond. Essential Grammar in Use (Cambridge). http://www.mhra.org.uk/Publications/Books/StyleGuide/download.shtml

Požadavky

- docházka max. 2 absence- Aktivní účast v hodinách- Vypracování zadaných úkolů gramatika, texty etc.- Úspěšně napsaný závěrečný gramatický test (min. 70%)- Vypracování prezentace/jiných aktivit podle zadání vyučujícího na začátku semestru.

Garant

Mgr. Jakub Hamza

Vyučující

Mgr. Silvie Válková, Ph.D.