Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Akademické dovednosti v angličtině 2 (KAL / ADAM2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / ADAM2 - Akademické dovednosti v angličtině 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Lekce 1-5 učebnice + doplňkové materiály.2) Vybrané lekce z English Grammar in Use3) Aktivity studentů (prezentace apod.)

Získané způsobilosti

Získané kompetence: čtení, psaní - spelling, spojovací výrazy v rozsahu učebnice (lekce 6-10).Po absolvování celého kurzu (ADAM 1,2) se student posune z úrovně A2 na úroveň B1.

Literatura

Murphy, Raymond. English Grammar in Use (Third Edition) (Cambridge, 2004). Philpot, Sarah; Soars John and Liz. New Headway Academic Skills (Reading, Writing and Study Skills) - Student s Book, Level 2 (Oxford, 2006).

Požadavky

- Docházka max. 2 absence- Aktivní účast v hodinách- Vypracování zadaných úkolů gramatika, texty, writing etc.- Úspěšně napsaný závěrečný gramatický test (min. 70%)- Prezentace odborného textu z oboru studia (Student si na začátku semestru vybere po dohodě s vyučujícím odborný text v AJ ze svého oboru studia o razsahu ca. 10 NS. Tento text si zpracuje, přeloží a v rámci kurzu ADAM2 odprezentuje - studenti mohou poté tento odborný text použít u zkoušky z celého kurzu ADAMZ)

Garant

Mgr. Jakub Hamza

Vyučující

Mgr. Jakub Hamza