Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Akademické dovednosti v angličtině 1 (KAL / ADAS1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / ADAS1 - Akademické dovednosti v angličtině 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Dvousemestrální kurz angličtiny zaměřen na akademické dovednosti a potřeby vysokoškolských studentů různých oborů FF UP : vyjádření názoru, zaujetí stanoviska, interpretace textu a dalších komunikačních dovednosti s důrazem na problematiku oboru studia a života a práce vysokoškolských studentů. Gramatika a slovní zásoba v tomto kurzu budou vycházet z komunikačních potřeb studentů především na zahraničních studijních pobytech (Erasmus). Vyběr učebnice a doplňkových materiáů podpoří rozvoj jak obecného, tak odborného jazyka a to tak, aby studenti byli schopni komunikovat nejen na úrovni všeobecného anglického jazyka, ale mohli se vyjadřovat také k tématům vztahujícím se k jejich hlavnímu studijnímu oboru.

Získané způsobilosti

Výběr učebnice a doplňkových materiálů podpoří rozvoj jak obecného, tak odborného jazyka a to tak, aby studenti byli schopni komunikovat nejen na úrovni všeobecného anglického jazyka, ale mohli se .vyjadřovat také k tématům vztahujícím se k jejich hlavnímu studijnímu oboru. Z výchozí úrovně B1 se studenti po úspěšném absolvování kurzu (ADAS1-2) posunou k úrovni B2.

Literatura

Philpot, S., Lesley, C. Headway Academic Skills, Level 2 . Oxford UK, 2011. Gairns, R., Redman, S. Oxford Word Skills. Oxford, UK, 2011. Swan, M. Oxford English Grammar Course, Intermediate . Oxford UK, 2011.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: docházka, aktivní účast v hodinách, domácí příprava, úspěšné složení zápočtového testu nebo dobré výsledky u testů dílčích (v průběhu semestru). Za úspěšné vykonání zápočtů na konci každého semestru obdrží student vždy 4 kredity (celkem 8 kreditů

Garant

Mgr. Jan BurdaMgr. Silvie Válková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jan BurdaMgr. Silvie Válková, Ph.D.