Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina mírně pokr. (divadlo,film) 1 (KAL / ADFM1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / ADFM1 - Angličtina mírně pokr. (divadlo,film) 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tenses, Questions, Question wordsPresent tenses: Present Simple, Present Continuous, have/have gotPast Tenses: Past Simple, Past ContinuousOdborné texty a oborová slovní zásoba

Získané způsobilosti

Rozumí hlavním bodům jasné spisovné řeči o známých záležitostech, s nimiž se setkává v práci, ve škole, ve volném čase atd. Umí si poradit s většinou situací, které se mohou vyskytnout při cestování v oblasti, kde se mluví daným jazykem. Píše jednoduché souvislé texty o dobře známých tématech nebo o tématech, která ho zajímají. Umí popsat zážitky a události, sny, naděje a ambice a stručně zdůvodnit a vysvětlit své názory a plány.Z výchozí úrovně A1 se studenti po úspěšném absolvování kurzu (ADFM1-4) posunou k úrovni B1.

Literatura

Soars, John. New Headway Pre-Intermediate the Third Edition. Soars, John. New Headway Pre-Intermediate The Third Edition Workbook. Murphy, Raymond. Essential Grammar in Use. oborové texty a odborná slovní zásoba.

Požadavky

Docházka do výuky - max. 2 absence. Nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině.Aktivní účast ve výuceVypracování domácích úkolů popř. prací k zápočtuÚspěšné složení zápočtového testu (písemná forma). Student musí využít stanovených řádných i opravných termínů. Jiné vypsány nebudou.Všechny náležitosti k zápočtu (včetně písemných prací a testu) student splní nejpozději do konce zkouškového období daného semestru.