Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Academic English for Doctoral Students (KAL / AEDS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / AEDS - Academic English for Doctoral Students, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Budou se procvičovat ústní prezentace doktorských projektů a anglických odborných textů, psaní krátkých prezentací daných projektů a anglických odborných textů, psaní poznámek a krátkých diktátů, příprava odborných textů v angličtině (zvláště bibliografických citací prezentovaných anglických odborných textů).

Získané způsobilosti

Jazykové dovednosti spojené s doktorskou zkouškou z anglického jazyka: gramatika, mluvení, čtení s porozuměním, psaní, poslech.

Literatura

Michael McCarthy, Felicity O´Dell. (2008). Academic Vocabulary in Use. Cambridge. R. Murphy. Essential Grammar in Use . Cambridge, 2007.

Požadavky

Požadavky k obdržení kreditů:1. psaní rozřazovacího testu na začátku semestru;2. zápis do STAGu na začátku semestru;3. docházka do výuky (v případě absence se musí doložit potvrzení od lékaře nebo oborové katedry); nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině;4. disciplina, soustředěnost a aktivní přístup během výuky;5. pravidelné plnění úkolů;6. dobré výsledky u písemných testů;7. všechny náležitosti k zápočtu student splní nejpozději do konce zkouškového období daného semestru.

Garant

PhDr. Jiří Nový, Ph.D.