Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Acad. English Presentations - Philosophy (KAL / AEPPH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / AEPPH - Acad. English Presentations - Philosophy, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti budou mít k dispozici vybrané anglické odborné texty a moduly cvičení, se kterými budou průběžně pracovat.Přehled probírané látkygramatika: Raymond Murphy, English Grammar in Use. A Self-Study Reference and Practice Book for Intermediate Students of English;oborové texty a odborná slovní zásoba;gramatická a lexikální cvičení na základě probraných odborných textů, včetně překladů, prezentací a diskuzí.Kurz je zaměřen především na prezentační dovednosti.

Získané způsobilosti

Minimální vstupní úroveň účastníků kurzu je B1. Po absolvování kurzu se očekává, že studenti dosáhnou úrovně B2/C1.Studenti, kteří dosáhnou úrovně B2, mají: dokázat porozumět hlavním myšlenkám složitějších textů týkajících se jak konkrétních, tak abstraktních témat včetně odborně zaměřených diskusí ve svém oboru; dokázat se účastnit rozhovoru natolik plynule a spontánně, že mohou vést běžný rozhovor s rodilými mluvčími na dané, předem připravené odborné téma; umět vysvětlit své kritické názorové stanovisko týkající se aktuálního problému s uvedením výhod a nevýhod různých možností.Studenti, kteří dosáhnou úrovně C1, mají: rozumět širokému spektru náročných a rozsáhlých anglických odborných textů a rozpoznat implicitní významy textů; umět se srozumitelně, plynule a pohotově vyjadřovat na dané odborné téma; umět jazyk užívat pružně a efektivně pro společenské, akademické a profesní účely; umět vytvořit srozumitelné, dobře uspořádané ústní prezentace na složitá témata.

Literatura

Michael McCarthy, Felicity O´Dell. (2008). Academic Vocabulary in Use. Cambridge. McCarthy, M., & O Dell, F. (2008). Academic vocabulary in use: 50 units of academic vocabulary reference and practice : self-study and classroom use. Cambridge: Cambridge University Press. Murphy, R. (2012). English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate learners of English : with answers. Cambridge: Cambridge University Press.

Požadavky

Požadavky k obdržení kreditů:1. zápis do STAGu na začátku semestru;2. docházka do výuky (v případě absence se musí doložit potvrzení od lékaře nebo oborové katedry); nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině;3. disciplina, soustředěnost a aktivní přístup během výuky;4. pravidelné plnění úkolů;5. dobré výsledky u kolokvia;6. všechny náležitosti ke kolokviu student splní nejpozději do konce zkouškového období daného semestru.

Garant

MgA. Markus Johan Öbrink, M.A.Mgr. Dana Straková

Vyučující

MgA. Markus Johan Öbrink, M.A.