Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina v komunikaci 2 (KAL / ANKO2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / ANKO2 - Angličtina v komunikaci 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz je metodicky zaměřen na získání sebedůvěry a pohotovosti v cizojazyčné komunikaci, a to zejména díky cílené aktivaci dosud získaných jazykových prostředků.Nácvik interaktivní komunikace: diskuse, techniky dotazování, argumentace etc.Součástí kurzu je receptivní a zejména produktivní zpracování textů. Text jako zdroj nové slovní zásoby a komunikace.Přehled témat a učební materiály budou sděleny v úvodu kurzu.

Získané způsobilosti

Výsledná úroveň B2-C1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky(SERR) - Aktivovaná mluvní pohotovost v cílovém jazyce: diskuse, argumentace, prezentace etc.- Strategie obohacování slovní zásoby na základě textu- Strategie komunikace na základě textuŠkála SERR online: http://europassd.cedefop.europa.eu/LanguageSelfAssessmentGrid/cz

Literatura

Murphy, R. (2012). English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate learners of English : with answers. Cambridge: Cambridge University Press.

Požadavky

Úroveň potřebná pro účast v kurzu: minimálně B2 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky (ERR) - střední pokročilostPožadavky pro udělení zápočtu: - aktivní práce v kurzu, plnění domácích zadání - docházka do výuky (max. 2 absence) - kooperace s ostatními frekventanty cvičení - aktivní zájem o diskusní témata - aktivní podíl na diskusích Upozornění: Zápočet je možné získat pouze do konce zkouškového období semestru, v němž kurz probíhal.

Garant

Ba. Mike GrimesMgA. Markus Johan Öbrink, M.A.

Vyučující

Ba. Mike GrimesMgA. Markus Johan Öbrink, M.A.