Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro politology, zkouška (KAL / APOLZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / APOLZ - Angličtina pro politology, zkouška, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Písemná část:porozumění textu (reading comprehension), krátká esejÚstní část:Ústní pohovor, konverzace na vybrané téma; prezentace předloženého odborně zaměřeného textu v rozsahu 15 - 20 stran; odpovídání na dotazy týkající se obsahu a gramatiky v textu.Tématické okruhy k pohovoru budou stanoveny po dohodě se studenty17. Communication18. Capital Punishment19. Legal and Illegal Drugs Abuse20. Corruption21. Health Care System Problems22. Culture Life ? Problems, Financing

Získané způsobilosti

Student si v kurzu rozšíří teoretickou i praktickou znalost anglického jazyka (B2+/C1), a to včetně jazyka odborného (politologická terminologie apod.) Kurz se zaměří na nácvik komunikačních dovedností.

Literatura

Odborné texty a odborná slovní zásoba. Yule, George. Oxford Practice Grammar Advanced.

Požadavky

Požadavky ke zkoušcePodmínkou je předchozí úspěšné ukončení obou semestrů kurzu.Zkouška má písemnou a ústní část:Písemná část: porozumění textu (reading comprehension), krátká esejÚstní část:Ústní pohovor, konverzace na vybrané téma; prezentace předloženého odborně zaměřeného textu v rozsahu 15 - 20 stran; odpovídání na dotazy týkající se obsahu a gramatiky v textu.