Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pokročilí (politologie) 2 (KAL / APOP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / APOP2 - Angličtina pokročilí (politologie) 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je vyučován v rámci projektu "Inovace výuky komunikativních dovedností v angličtině".Student si v kurzu rozšíří teoretickou i praktickou znalost anglického jazyka, a to včetně jazyka odborného (politologická terminologie apod.)Kurz je zaměřen na nácvik komunikačních dovedností pomocí různých aktivit (role plays, case studies apod.)Student si otestuje svou angličtinu v praxi při tzv. mock presentations, mock interviews a při nácviku komunikačních technik (vyjednávání, mediace a naslouchání).Součástí kurzu je rovněž četba odborných textů, jejich analýza a příklady z praxe.Studenti mají možnost použít své znalosti v praxi (ve spolupráci se zahraničními univerzitami a organizacemi).Témata:Presentations.Chairing a meeting.Making arrangements.Creative thinking.Being less direct. Clarifying.Essay writing: structuring, presenting key information, connected speech.

Získané způsobilosti

Student si v kurzu rozšíří teoretickou i praktickou znalost anglického jazyka (B2+/C1), a to včetně jazyka odborného (politologická terminologie apod.) Kurz se zaměří na nácvik komunikačních dovedností

Literatura

Garding, K. a Tailor, L. International Express. Upper Intermediate. New Eddition. Thomson a Martinet. Gramatická cvičení. Garding, K. a Tailor, L. International Express. Intermediate. New Eddition. Garding, K. a Tailor, L. International Express. Upper Intermediate.

Požadavky

Požadavky k zápočtuDocházka do výuky - max. 2 absence. Nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině.Aktivní účast ve výuce. Účast na semináři How to Come to a Yes.Vypracování domácích úkolů popř. prací k zápočtu (1 prezentace, esej, případně přepis poslechu apod.)Úspěšné složení zápočtového testu (písemná forma). Student musí využít stanovených řádných i opravných termínů. Jiné vypsány nebudou.Písemný test bude obsahovat úkoly z gramatiky, slovní zásoby, komunikačních dovedností, příp. jiné formy cvičení např. poslech. Bude zahrnovat rovněž gramatické jevy a slovní zásobu z nižších úrovní znalostí AJ.