Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pokročilí (psychologie) 2 (KAL / APSP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / APSP2 - Angličtina pokročilí (psychologie) 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Presentations on various topics related to PsychologyModal verbsTense reviewReported speechWriting clearly, linking wordsWriting: Abstract for a conferenceWriting: Abstract - Article for a journalWriting: Article for a journal (3 pages)

Získané způsobilosti

Studenti si zlepší jazykové a komunikační dovednosti na úroveň B2+/C1 podle ERR. Studenti se naučí porozumět odborným textům v angličtině z oblasti psychologie. Studenti si rozšíří odbornou slovní zásobu z oboru psychologie.

Literatura

Murphy, Raymond. English Grammar in Use. Odborné texty a odborná slovní zásoba. Yule, George. Oxford Practice Grammar Advanced.

Požadavky

Docházka do výuky - max. 2 absence. Nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině.Aktivní účast ve výuceVypracování domácích úkolů popř. prací k zápočtu a prezentaceÚspěšné složení zápočtového testu (písemná forma). Student musí využít stanovených řádných i opravných termínů. Jiné vypsány nebudou.Všechny náležitosti k zápočtu (včetně písemných prací a testu) student splní nejpozději do konce zkouškového období daného semestru.

Garant

Mgr. Terezie Lípová