Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina stř.pokročilí (psychologie) 4 (KAL / APSS4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / APSS4 - Angličtina stř.pokročilí (psychologie) 4, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

lekce 10-12 učebnice, práce s doplňkovými materiály (odborné texty), příprava na závěrečnou ústní zkoušku

Získané způsobilosti

Jazykové dovednosti: čtení, psaní, poslech a mluvení v rozsahu lekcí 10-12 příslušné učebnice, práce s doplňkovými materiály (odborné psychologické texty)Absolvováním dvousemestrového kurzu a složením zkoušky se studenti dostávají na úroveň B2 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

Liz and John Soars . New Headway Int., the Fourth Edition, Student s Book , Workbook . různí autoři. odborné texty. Murphy, Raymond. English Grammar in Use. Cambridge, 2004. ISBN 0-521-53762-2.

Požadavky

Docházka do výuky - max. 2 absence. Nepřítomnost studenta není důvodem pro jeho nepřipravenost na následující hodině. Aktivní účast na výuce, vypracování domácích úkolů popř. prací k zápočtu jeden test v polovině semestru, závěrečný test

Garant

Mgr. Dana Straková

Vyučující

Mgr. Dana Straková