Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina středně pokr. (různé obory) 2 (KAL / AS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / AS2 - Angličtina středně pokr. (různé obory) 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) učebnice English File - Intermediate (3rd Edition) Student's Book (Oxford, 2013) - lekce 3B-5B2) gramatika vybrané lekce z učebnice English Grammar in Use (Intermediate, 3rd Edition)3) prezentace a aktivity studentů (dle zadání vyučujícího na začátku semestru)

Získané způsobilosti

Získané kompetence: čtení, psaní, poslech a mluvení v rozsahu učebnice (lekce 3B-5B) a doplňkových materiálů. Z výchozí úrovně B1 se studenti po úspěšném absolvování kurzu (AS1-4) posunou k úrovni B2.

Literatura

Oxenden, Clive; Latham-Koenig, Christina. English File - Intermediate (3rd Edition) Student s Book (Oxford, 2013). Murphy, Raymond. English Grammar in Use (3rd Edition) (Cambridge, 2004). různí autoři. odborné texty.

Požadavky

- docházka max. 2 absence- Aktivní účast v hodinách- Vypracování zadaných úkolů gramatika, texty etc.- Úspěšně napsaný závěrečný gramatický test (min. 70%)- Vypracování prezentace/jiných aktivit podle zadání vyučujícího na začátku semestru.

Garant

Mgr. Jakub Hamza

Vyučující

Mgr. Jakub Hamza