Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pokročilí (SO, AN,KA) 2 (KAL / ASAP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / ASAP2 - Angličtina pokročilí (SO, AN,KA) 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) gramatika/slovní zásoba - vybrané lekce z učebnice English Grammar in Use (Intermediate, 3rd Edition), případně Advanced Grammar in Use, English Vocabulary in UseVybrané lekce budou specifikovány vyučujícím na začátku semestru2) práce s anglickými texty z oboru studia - analýza, diskuze3) prezentace studentů

Získané způsobilosti

Studenti si zlepší jazykové a komunikační dovednosti, naučí se porozumět odborným textům v angličtině z oblasti sociologie a andragogiky. Studenti si rozšíří odbornou slovní zásobu z těchto oborů.Absolvováním dvousemestrového kurzu a složením zkoušky se studenti dostávají na úroveň C1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

Murphy, Raymond. English Grammar in Use (3rd Edition) (Cambridge, 2004). různí autoři. odborné texty čtené na hodinách. Hewings, Martin. Advanced Grammar in Use (Cambridge). McCarthy, Michael; O Dell, Felicity. English Vocabulary in Use - Upper-intermediate (Cambridge). Haines, Simon; Stewart, Barbara. First Certificate Masterclass (Cambridge).

Požadavky

- Docházka max. 2 absence- Aktivní účast v hodinách- Vypracování zadaných úkolů gramatika, texty etc.- Úspěšně napsaný závěrečný gramatický test (min. 70%)- Prezentace odborného textu z oboru studia (Student si na začátku semestru vybere po dohodě s vyučujícím odborný text v AJ ze svého oboru studia o rozsahu ca. 10 NS. Tento text si zpracuje, přeloží a v rámci kurzu ASAP2 odprezentuje - studenti mohou poté tento odborný text použít u zkoušky z celého kurzu ASAPZ)

Garant

Mgr. Jakub Hamza

Vyučující

Mgr. Jakub Hamza