Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina stř. pokr. (děj.umění,muz.) 3 (KAL / AVMS3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / AVMS3 - Angličtina stř. pokr. (děj.umění,muz.) 3, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Present Perfect versus Past SimplePresent Perfect passiveFirst conditionalSecond conditionalTime clausesModal verbs - probabilityOdborné texty a odborná slovní zásoba

Získané způsobilosti

Rozumí hlavním myšlenkám složitých textů pojednávajících jak o konkrétních, tak o abstraktních tématech, včetně odborných diskusí ve svém oboru. Dokáže konverzovat s určitou mírou plynulostí a spontánnosti, která umožňuje běžné rozhovory s rodilými mluvčími bez napětí pro některou ze stran. Píše jasně podrobné texty o řadě různých témat a vysvětluje svůj názor na aktuální problémy a uvádí výhody a nevýhody různých možností. Z výchozí úrovně B1 se studenti po úspěšném absolvování kurzu (AVMS1-4) posunou k úrovni B2.

Literatura

Liz and John Soars . New Headway Int., the Fourth Edition, Student s Book , Workbook . různí autoři. odborné texty. Murphy, Raymond. English Grammar in Use. Cambridge, 2004. ISBN 0-521-53762-2.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: docházka, aktivní účast v hodinách, domácí příprava, úspěšné složení testů v průběhu semestru.