Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět English Academic Writing 2 (KAL / AW2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / AW2 - English Academic Writing 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V tomto dvousemestrálním kurzu se proberou lekce z učebnice D. E. Zemach and L. A. Rumisek, Academic Writing.V druhém semetru se proberou lekce 8-12.

Získané způsobilosti

Během tohoto kurzu by měli studenti získat schopnost si ujasnit a strukturovat své myšlenky v rámci určitého tématu tak, aby byli schopni je vyjádřit, především ústně, poté i písemně. Rovněž získají slovní zásobu potřebnou k polemickému psanému akademickému projevu v angličtině.Schopnost budovat argumentaci a strukturu svého projevu, kterou studenti získávají v rámci tohoto kurzu, je naprostým základem psaní referátů, článků, tak jako i bakalářských, magisterských a doktorských prací, které se od studentů očekává během jejich univerzitních studií.

Literatura

Dorothy E. Zemach and Lisa A. Rumisek. Academic Writing. From Paragraph to Essay (Oxford: Macmillan, 2003). Oxford: Macmillan, 2003. http://pisemnyprojev.blogspot.com/

Požadavky

Docházka je povinná, stejně jako pravidelné plnění všech úkolů.