Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Italština začátečníci 2 (KAL / IZAC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / IZAC2 - Italština začátečníci 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Imperativmolto", "tanto", "poco", "quanto"Slovesa "fare" a "dovere"2. a 3. slovesná třídaZájmena osobní nepřízvučnáSlovesa "venire" a "uscire"Předložky se členemLa nostra casa

Získané způsobilosti

Úroveň zlalostí studenta (podle CEFR A2): student rozumí větám a často používaným výrazům vztahujícím se k oblastem, které se ho bezprostředně týkají (např. velmi základní osobní a rodinné informace, nakupování, místopis, zaměstnání). Může komunikovat při jednoduchých a rutinních úkolech, které vyžadují jednoduchou a přímou výměnu informací o známých a běžných záležitostech. Umí s pomocí jednoduchých výrazů popsat aspekty svého vzdělání, bezprostřední okolí a bezprostřední potřeby.

Literatura

Matteo La Grassa. (2012). L italiano all universita 1. Edizioni Edilingua - Roma. Jarmila Janešová. Italština pro samouky.

Požadavky

Docházka do výuky - max. 2 absence. Nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině.Aktivní účast ve výuceVypracování domácích úkolů popř. prací k zápočtuÚspěšné složení zápočtového testu (písemná forma). Student musí využít stanovených řádných i opravných termínů. Jiné vypsány nebudou.Všechny náležitosti k zápočtu (včetně písemných prací a testu) student splní nejpozději do konce zkouškového období daného semestru.

Garant

Mgr. Eva Skříčková

Vyučující

Mgr. Eva Skříčková