Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Italština začátečníci - zkouška (KAL / IZACZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / IZACZ - Italština začátečníci - zkouška, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zkouška proběhne formou pohovoru a bude se týkat látky probírané v seminářích IZAC1 - IZAC4. Zkouška se skládá ze tří částí: čtení a překlad; situační dialog; rozhovor o jednom z témat probíraných v rámci semináře.

Získané způsobilosti

Úroveň zlalostí studenta (podle CEFR A2): student rozumí větám a často používaným výrazům vztahujícím se k oblastem, které se ho bezprostředně týkají (např. velmi základní osobní a rodinné informace, nakupování, místopis, zaměstnání). Může komunikovat při jednoduchých a rutinních úkolech, které vyžadují jednoduchou a přímou výměnu informací o známých a běžných záležitostech. Umí s pomocí jednoduchých výrazů popsat aspekty svého vzdělání, bezprostřední okolí a bezprostřední potřeby.

Literatura

Jarmila Janešová. Italština pro samouky. T. Marin. Nuovo progetto italiano.

Požadavky

Podmínkou je předchozí úspěšné ukončení všech čtyř semestrů kurzu.Student si zapíše zkoušku do STAGu jako samostatný předmět IZACZ. Student vyhotoví písemný překlad textu zadaného na začátku semestru a odevzdá jej ve vytištěné podobě nejméně týden před zkouškou.

Garant

Mgr. Eva Skříčková