Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro akadem. účely-mírn.pokroč.-z (KAL / NAMPZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / NAMPZ - Němčina pro akadem. účely-mírn.pokroč.-z, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Písemná část zkoušky. Ústní část zkoušky.

Získané způsobilosti

Aplikace gramatických jevů a lexika jazyka pro akademiky. Komunikační kompetence: (monolog, dialog). Práce s odborným autentickým textem.Výstupní jazyková úroveň celého kurzu B1 Evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

Drmlová, D., Homolková, B., Kettnerová, D., & Tesařová, L. Německy s úsměvem - nově. Plzeň: Fraus, 2003. ISBN 8072382292.

Požadavky

Požadavky ke zkoušce dle pokynů toho vyučujícího, který je veden jako cvičící daného předmětu.Zkouška: 1. Písemná část: Jazykový test - praktická aplikace gramatických jevů a slovní zásoby.2. Ústní část: a) Monolog na zadané téma.b) Dialog k tématu.c) Odborný text: čtení a překlad německého odborného textu v rozsahu osmi stran formátu A4. Tento text není zadán učitelem, student si jej zvolí sám (u zkoušky je text předložen ve dvojím vyhotovení, bez vepsaných poznámek).Upozornění: Zkoušku je možné získat pouze do konce zkouškového období semestru, v němž si student kurz zapsal (a to pouze v rámci termínů vypsaných vyučující).