Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro archiváře 1 (KAL / NAR1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / NAR1 - Němčina pro archiváře 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.-2. lekce učebnice. An der Universität. Die Familie. Meine Interessen. Pasívum. Minulé časy sloves. Skloňování přídavných jmen. Předložky. Geschichte der Stadt Olmütz (1. díl). Časové údaje.

Získané způsobilosti

Schopnost využívat odbornou němčinu pro své studium. Schopnost čtení, porozumění a překladu odborných textů. Rozvoj jazykových dovedností v oblasti obecné němčiny. Výstupní jazyková úroveň celého kurzu B2 Evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

Baumbach, Rudolf. Němčina pro historiky a archiváře.

Požadavky

Zápočet1. Docházka do výuky - maximálně 2 absence za semestr. Nepřipravenost studenta v důsledku jeho absence v předchozí hodině nebude akceptována. 2. Připravenost na hodinu, vypracování domácích úkolů (je-li student nepřipraven, může mu být započítána absence). 3. Úspěšnost ve všech "malých" testech psaných průběžně během semestru - každý test je třeba napsat minimálně na 70%; studenti, kteří tento požadavek nesplní, budou psát souhrnný zápočtový test.Upozornění: Zápočet je možné získat pouze do konce zkouškového období semestru, v němž kurz probíhal (a to pouze v rámci termínů vypsaných vyučující).