Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro stud. muz. a div.vědy 1 (KAL / NMD1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / NMD1 - Němčina pro stud. muz. a div.vědy 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obecná slovní zásoba a gramatika: 5. - 8. lekce učebnice.Odborná slovní zásoba: Práce s autentickými texty ke čtení s porozuměním s tématy muzikologie a teatrologie.

Získané způsobilosti

Komplexní rozvoj všech jazykových dovedností: - mluvení na obecné a odborné rovině - poslech s porozuměním na obecné rovině- čtení odborných textů- psaní na odborné rovině (resumé, CV, motivační dopis)Po úspěšném absolvování kurzu v dosáhnou studující výstupní úrovně B2 Evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

Kettnerová, D., Tesařová, L., Drmlová, D., Homolková, B. Německy s úsměvem nově. Plzeň, 2003. Aktuální odborné texty dle výběru.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu:- aktivní práce v kurzu- docházka do výuky (max. 2 absence; nutno doplnit látku a úkoly)- napsat všechny průběžné testy k jednotlivým lekcím (studenti, kteří testy nenapíší, budou psát souhrnný zápočtový test vždy v navazujícím zkouškovém období)- plnění domácích úkolů a připravenost na každé cvičení- kooperace s ostatními frekventanty cvičeníUpozornění: Zápočet je možné získat pouze do konce zkouškového období semestru, v němž kurz probíhal.

Garant

Mgr. Alena Rošková

Vyučující

Mgr. Alena Rošková