Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Professional communication 1 (KAL / PCE1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / PCE1 - Professional communication 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět byl vytvořen v rámci projektu "Inovace výuky komunikativních dovedností v angličtině". Student si v kurzu rozšíří teoretické i praktické znalosti z oboru komunikace, a to zvláště komunikace odborné a pracovní.Kurz se zaměří na nácvik komunikačních dovedností pomocí různých aktivit (role plays, case studies apod.). Student si otestuje svou angličtinu v praxi při tzv. mock presentations, mock interviews a při nácviku komunikačních technik (vyjednávání, mediace a naslouchání, prezentační dovednosti, psaní zpráv a obchodní komunikace).

Získané způsobilosti

Student si v kurzu rozšíří teoretickou i praktickou znalost komunikace v anglickém jazyce, dosažená úroveň by měla odpovídat B2+ až C1 podle ERR.Kurz se zaměří na nácvik komunikačních dovedností a jejich užití v praxi ve skutečné situaci.

Literatura

Murphy, R. (2012). English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate learners of English : with answers. Cambridge: Cambridge University Press. Dignen, B. (2011). Communicating Across Cultures. Book with CD. Cambridge: Cambridge University Press. Clampitt, Philip G. Communicating for Managerial Effectiveness, 2nd ed., Sage Publications, Inc., 2001. Beck, A., Bennett, P. Communication Studies: The Essential Introduction. 2008. Gibson, Robert. International Business Communication, Oxford University Press, 2002. Hackman, Michael Z., Johnson, Craig E. Leadership. A Communication Perspective. Waveland Press, Inc., 2004.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:- Docházka do výuky - max. 2 absence. Nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině.- Aktivní účast ve výuce. - Vypracování domácích úkolů popř. prací k zápočtu.- závěrečné prezentace, případně písemného testu a závěrečné prezentace Všechny náležitosti k zápočtu student splní nejpozději do konce zkouškového období daného semestru.

Garant

Mgr. Terezie LípováMgA. Markus Johan Öbrink, M.A.

Vyučující

Mgr. Terezie LípováMgA. Markus Johan Öbrink, M.A.Mgr. Terezie LípováMgA. Markus Johan Öbrink, M.A.