Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Professional communication 2 (KAL / PCE2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / PCE2 - Professional communication 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student si v kurzu rozšíří teoretické i praktické znalosti z oboru komunikace, a to zvláště komunikace odborné a pracovní. Kurz se zaměří na nácvik komunikačních dovedností pomocí různých aktivit (role plays, case studies apod.)Student si otestuje svou angličtinu v praxi při tzv. mock presentations, mock interviews a při nácviku komunikačních technik (vyjednávání, mediace a naslouchání, prezentační dovednosti, psaní zpráv a obchodní komunikace).

Získané způsobilosti

Student si v kurzu rozšíří teoretickou i praktickou znalost komunikace v anglickém jazyce, dosažená úroveň by měla odpovídat B2+ až C1 podle ERR. Kurz se zaměří na nácvik komunikačních dovedností a jejich užití v praxi.

Literatura

Mrozková, I. Profesní komunikace (rukopis). Dignen, B. (2011). Communicating Across Cultures. Book with CD. Cambridge: Cambridge University Press. Clampitt, Philip G. Communicating for Managerial Effectiveness, 2nd ed., Sage Publications, Inc., 2001. Beck, A., Bennett, P. Communication Studies: The Essential Introduction. 2008. Gibson, Robert. International Business Communication, Oxford University Press, 2002. Garding, K. a Tailor, L. International Express. Intermediate. New Eddition. Hackman, Michael Z., Johnson, Craig E. Leadership. A Communication Perspective. Waveland Press, Inc., 2004.

Požadavky

Požadavky k zápočtuDocházka do výuky - max. 2 absence. Nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině.Aktivní účast ve výuce. Vypracování domácích úkolů popř. prací k zápočtu.Úspěšné absolvování písemného testu a závěrečné prezentace.

Garant

MgA. Markus Johan Öbrink, M.A.

Vyučující

MgA. Markus Johan Öbrink, M.A.MgA. Markus Johan Öbrink, M.A.