Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ruština mírně pokr. (různé obory) 2 (KAL / RMP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / RMP2 - Ruština mírně pokr. (různé obory) 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

17. - 19. lekce učebnice Klass! 2,3.Rozšíření slovní zásoby na téma zaměstnání a profese, jak se připravit na pracovní pohovor, charakteristika různých druhů zaměstnání, vlastní přednosti a vlohy k dané profesi. Jevy nepříznivé pro životní prostředí, způsoby šetření energie a ochrana životního prostředí, ekologické organizace a ekologické akce v našem regionu. Opakování předchozích témat.

Získané způsobilosti

Student porozumí v cílovém jazyce pokročilejším obsahům a na této úrovni bude schopen realizovat své komunikační záměry. Student si aktivně osvojí komplex dovedností: -čtení textu s porozuměním -poslech textu s porozuměním -samostatný ústní projev -samostatný písemný projev Výstupní jazyková úroveň celého kurzu B1 Evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

Orlova, Natalia, Vágnerová, Marta, Kožušková Mirka. (2012). Klass! 3. Praha.

Požadavky

Zápočet 1. Docházka do výuky - maximálně 2 absence za semestr. Nepřipravenost studenta v důsledku jeho absence v předchozí hodině nebude akceptována. 2. Připravenost na hodinu, vypracování domácích úkolů (je-li student nepřipraven, může mu být započítána absence). 3. Zápočtový test v zápočtovém týdnu. Upozornění: Zápočet je možné získat pouze do konce zkouškového období semestru, v němž kurz probíhal (a to pouze v rámci termínů vypsaných vyučující).