Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ruština začátečníci (různé obory) 2 (KAL / RZ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / RZ2 - Ruština začátečníci (různé obory) 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

4.-7. lekce učebnice. Krátké opakování lekcí 1 - 3. Nová témata: narozeniny, roční období a měsíce, dárky, nákupy, názvy zboží, potravin, jídla a nápoje, návštěva restaurace nebo kavárny, stravovací návyky.

Získané způsobilosti

Student porozumí v cílovém jazyce jednoduchým obsahům v obecné rovině a na této úrovni bude schopen realizovat své komunikační záměry Student si aktivně osvojí komplex dovednosti: -čtení textu s porozuměním -poslech textu s porozuměním -samostatný ústní projev -samostatný písemný projev Výstupní jazyková úroveň celého kurzu A1/ A2 Evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

N. Orlová, M. Kožušková, M. Vágnerová. (2010). Klass! 1. díl. Praha.

Požadavky

Zápočet 1. Docházka do výuky - maximálně 2 absence za semestr. Nepřipravenost studenta v důsledku jeho absence v předchozí hodině nebude akceptována. 2. Připravenost na hodinu, vypracování domácích úkolů (je-li student nepřipraven, může mu být započítána absence). 3. Zápočtový test v zápočtovém týdnu. Upozornění: Zápočet je možné získat pouze do konce zkouškového období semestru, v němž kurz probíhal (a to pouze v rámci termínů vypsaných vyučující).

Garant

Mgr. Bc. Oxana Cagašová

Vyučující

Mgr. Bc. Oxana Cagašová