Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Španělština-jazyková cvičení stř.pokr. 2 (KAL / SCSP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAL / SCSP2 - Španělština-jazyková cvičení stř.pokr. 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Lekce 11 - 15 Nuevo VEN2Témata:1. Repaso - Uso de subjuntivos.2. Compras. Pago. Reclamaciones. IMPORTAR + QUE + SUBJ. PARA QUE + SUBJ.3. Consejos. Opiniones. Condicionales.4. Ocio. Oraciones concesivas.5. Polémicas. Opiniones. Conectores discursivos.6. Historias. Tiempos del pasado - revisión.

Získané způsobilosti

Studenti prohloubí základní dovednosti týkající se jazykové komunikace na úroveň B2: mluvení, poslech, četba a psaní. Dále rozvinou schopnost komunikovat nejen na úrovni všeobecného španělského jazyka, ale budou se moci vyjadřovat i k tématům vztahujícím se k jejich hlavnímu studijnímu oboru.

Literatura

Krbcová, M. Ejercicios y soluciones. Fraus, 1999. Plzeň: Fraus, 1999. Gómez, Silvia, C. El Punto en Cuestión. Chancerel, 1998. Castro, F., Marín, F., Morales R., Rosa, S. (Nuevo) Ven 2, Ven 3. Fraus/Edelsa, 2004. + Žákovský sešit. on-line katalogy knihoven.

Požadavky

Požadavky k zápočtuDocházka do výuky - max. 2 absence. Nepřítomnost studenta není v žádném případě důvodem pro jeho nepřipravenost v následující hodině.Aktivní účast ve výuceVypracování domácích úkolů popř. prací k zápočtu (1 prezentace)Úspěšné složení zápočtového testu (písemná forma). Student musí využít stanovených řádných i opravných termínů. Jiné vypsány nebudou.Písemný test bude obsahovat úkoly z gramatiky, slovní zásoby, komunikačních dovedností, příp. jiné formy cvičení např. poslech. Bude zahrnovat rovněž gramatické jevy a slovní zásobu z nižších úrovní znalostí ŠJ.

Garant

Mgr. Petr Šlechta

Vyučující

Mgr. Petr Šlechta