Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Čeština pro cizince 2 (KBH / 93CC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBH / 93CC2 - Čeština pro cizince 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Prohloubení a automatizace dovedností získaných v základním kurzu.Odborné tvůrčí psaní s důrazem na pravopisnou správnost a na užívání jazykových prostředků adekvátních odbornému stylu (odborná terminologii, syntaktické konstrukce, argumentační strategie, formální náležitosti odborného textu).Orální prezentace výsledků tvůrčí činnosti s důrazem na výslovnost a kulturu mluveného projevu.

Získané způsobilosti

Absolventi budou schopni rozumět odbornému textu (ve svém oboru).Absolventi budou schopni vytvořit vlastní odborný komunikát, mluvený i psaný), kterým budou prezentovat výsledky své odborné tvůrčí činnosti.

Požadavky

Systematická docházka do individuální výuky.Předložení psaného odborného textu v rozsahu 5 stran.Přednesení konferenčního příspěvku v rozsahu 15 minut.

Garant

doc. PhDr. Božena Bednaříková, Ph.D.Mgr. Darina Hradilová, Ph.D.