Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Další povinnosti v rámci DSP TL 2 (KBH / 9TD2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBH / 9TD2 - Další povinnosti v rámci DSP TL 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Publikační aktivity (stať o min. 18 000 znacích s mezerami v impaktovaném časopise = 20 k, stať stejného rozsahu v recenzovaném časopise či sborníku = 15 k, stať stejného rozsahu v jiném odborném tisku =10 k, recenze v odborném či denním tisku = 3 k)Badatelská a organizační praxe (pasivní účast na 6 přednáškách Literárněvědné společnosti = 3 k, organizační spolupráce na odborných konferencích atp. = 3 k)Konferenční vystoupení, odborná přednáška (studentská konference = 5 k, vědecká konference = 10 k; přednáška v odborné společnosti = 10 k)Grantové aktivity (získání a úspěšné ukončení vlastního doktorandského grantu = 20 k, spolupráce na cizím grantu v délce 1 roku = 10 k)Pedagogická praxe (1 hod výuky týdně v semestru = 2 k, max. 4 hod týdně, doporučeno pro 2.-5. sem.)Cyklus oborových přednášek 3 (10 k) - v rámci doktorandských seminářů (4x za semestr, povolena 1 absence)Doplňkové kurzy pro DSP: (5 k za 1 kurz)1. komunikační, prezentační a pedagogické kompetence2. marketingové a manažerské kompetence3. právní kompetence a dovednosti při vyhledávání, zpracování, editaci

Získané způsobilosti

Rozšíření a prohloubení individuálních aktivit v odborné sféře.

Literatura

Podle charakteru jednotlivých disciplín.

Požadavky

Celkově lze uznat v rámci předmětu Další povinnosti v rámci DSP 90 k. Strukturální složení kreditního rámce je fakultativní a jeho konkretizace je záležitostí individuálního studijního plánu doktoranda. Splnění jednotlivých disciplín zaznamenává školitel ve výročním zprávě o plnění doktorandského ISP.Každá školitelem uvedená položka z předmětu Další povinnosti v rámci DSP bude zapsána do studijního výkazu předsedou oborové rady ve formě zápočtu s odpovídající kreditní dotací.

Garant

prof. PhDr. Jiří Fiala, CSc.