Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro editory 3 (KBH / ANG3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBH / ANG3 - Angličtina pro editory 3, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seminář se zaměřuje na zdokonalení kompetence studentů v současné angličtině britského standardu. Pozornost je věnována procvičování gramatických jevů a kvantitativnímu nárůstu slovní zásoby, a to v překladové konfrontaci s češtinou. Součástí výuky jsou poslechová a komunikační cvičení, stejně jako samostatné výstupy studentů. Studenti budou pravidelně písemně testováni po probrání gramatického celku, součástí testu je poslech.

Získané způsobilosti

Zdokonalení kompetence studentů v současné angličtině britského standardu ve všech komunikačních oblastech.

Literatura

ZÁBOJOVÁ, E. - PEPRNÍK, J. - NANGONOVÁ, S. Angličtina pro jazykové školy II. Praha: Fortuna, 2000. Murphy, R. English Grammar in Use. Cambridge: Cambridge University Press, 1994. REDMAN, S. English Vocabulary in Use: Pre-Intermediate and Intermediate: New Edition. Cambridge: CUP, 2003. TURTON, N. D. - HEATON, J. B. Longman Dictionary of Common Errors: New Edition. Harlow: Longman, 1997. nullPETERS, S. - GRÁF, T. Time to Talk 3, Praha: Polyglot, 2003.

Požadavky

viz http://www.kb.upol.cz/

Garant

Mgr. Josef Línek, Ph.D.