Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Exkurze (KDU / E)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDU / E - Exkurze, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cílem je seznámit se s praktickými procesy v institucích živé divadelní a audiovizuální kultury, archivech, časopisech, vydavatelstvích apod. Termíny a místa exkurzí jsou stanoveny před či v průběhu semestru. Konkrétní místa a termíny exkurzí jsou upřesněna na začátku semestru.Divadelní sekce: absolvování veřejné profesionální nebo amatérské aktivity z oblasti divadla (přehlídky, festivaly).Filmová sekce: instituce české kinematografie a dalších médií, natáčení filmových, televizních a rozhlasových děl; návštěva festivalů není považována za exkurzi.

Získané způsobilosti

Student se zorientuje v možnostech a parametrech budoucího profesního uplatnění v oblasti živé divadelní a audiovizuální kultury.

Požadavky

Fyzická přítomnost a aktivní participace na exkurzi, případně i písemný elaborát.

Garant

prof. PhDr. Tatjana Lazorčáková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Petr Bilík, Ph.D.Mgr. Andrea Hanáčková, Ph.D.Mgr. Jakub Korda, Ph.D.prof. PhDr. Tatjana Lazorčáková, Ph.D.Mgr. Luboš Ptáček, Ph.D.