Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Filmová projekce H (KDU / FPH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDU / FPH - Filmová projekce H, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

TÉMATICKÉ OKRUHY:1) Projekce a analýza filmu: "Lidský genom III." (Genetický kód života)2) Projekce a analýza filmu: "Sága života I." (Genetická paměť je 16 miliard let stará?)3) Projekce a analýza filmu: "Ptačí svět VII." (Neverbální komunikace a rituál jako přirozený stav bytí)4) Projekce a analýza filmu: "Jeskyně zapomenutých snů."(Úvaha nad podstatou druhu)5) Projekce a analýza filmu: "Tajemství pyramid" (Otázky věrohodnosti archeologie jako profánní vědy)6) Projekce a analýza filmu: "Ainové z Hokkaidó" (Vztah: země-člověka-boha)7) Projekce a analýza filmu: "Chartres a duch středověku." (Umělecký kód)8) Projekce a analýza filmu: "Sebastia? Salgado" (Obraz jako emocionální poznání)9) Projekce a analýza filmu: "Řeky a přílivy Andy Goldsworthy" (Seberealizace jako duchovní dialog se smyslem bytí)10) Projekce a analýza filmu: "Čtyři okamžiky ticha" (Duchovní vztah krajiny a člověka)11) Projekce a analýza filmu: "Mýtická trilogie" (Symbol jako časoprostorový kód)12) Projekce a analýza filmu: "The World Best Seller's III. (Vše na prodej?)

Získané způsobilosti

Rozšíření znalosti významných děl filmové a televizní historie.

Požadavky

Absolvování - všechny filmy zhlédnuté, 80% účast. S PŘEDMĚTEM KDU/FPH JE NUTNÉ ABSOLVOVAT I PŘEDNÁŠKU KDU/SFE Umělecké dílo jako mystagogie I!!!

Garant

doc. Mgr. Zdeněk Hudec, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Milan Hain, Ph.D.doc. Mgr. Zdeněk Hudec, Ph.D.doc. PhDr. Vladimír Suchánek, Ph.D.